A.C.C Trekking Poles Gstavar Outdoors X2 2-delad, aluminium |
A.C.C Trekking Poles Gstavar Outdoors X2 2-delad, aluminium i gruppen Friluftsliv / Skerhet & Hygien hos Familjetrygg (ACC401)
A.C.C Trekking Poles Gstavar Outdoors X2 2-delad, aluminium

A.C.C Trekking Poles Gstavar Outdoors X2 2-delad, aluminium

A.C.C. Trekking Poles
Betyg p A.C.C Trekking Poles Gstavar Outdoors X2 2-delad, aluminium i gruppen Friluftsliv / Skerhet & Hygien hos Familjetrygg
479 kr / 299 kr
Vrt lgsta pris 1-30 dagar innan prissnkning: 299 kr
Antal: 

versikt

Artnr: ACC401

Smidig och lätt aluminiumstav som är tvådelad med praktisk snabbkoppling. Handtag med softgrip som ger bra grepp och komfort.

ACC-remmen är justerbar på tre punkter för optimal passform på varierande händer. Hård metallspets av tungsten  för användning året runt. ACC Foot är en reglerbar gummisko som är slitstark, ger bättre dämpning och kan justeras mellan hårt och mjukt underlag.

• Lätt aluminiumstav som är tvådelad med praktisk snabbkoppling
• Handtag med Softgrip ger bra grepp och komfort
• ACC-remmen är justerbar på tre punkter för optimal passform på varierande händer
• Hård metallspets av Tungsten gör staven användbar året runt
• ACC Foot är en reglerbar gummisko som är slitstark, ger bättre dämpning och kan justeras mellan hårt och mjukt underlag

Produktinformation

Stavgång är en väldig populär träningsform som ger kroppen en alldeles ypperlig träning. Det finns två olika typer av gångstavar; stavar med fast längd och stavar med teleskopfunktion.

Stavarna med fast längd är oftast mer skrymmande, men väger normalt sett mindre än de med teleskopfunktion. Fördelen med teleskopfunktionen är att man kan anpassa längden på stavarna, vilket innebär att flera personer med olika längd kan använda stavarna. Är man på resande fot så tar de även mindre plats eftersom de går att fälla ihop.

Leverans och frakt

Lagersaldo:
0

Kundomdmen