RFID Skyddskort fr anti skimming av bank- och kreditkort | FAM
RFID Skyddskort fr anti skimming av bank- och kreditkort i gruppen PERSONLIG SKERHET / Allt inom Personlig skerhet hos Familjetrygg (RFIDPLATINUM)
RFID Skyddskort fr anti skimming av bank- och kreditkort
RFID Skyddskort fr anti skimming av bank- och kreditkort
RFID Skyddskort fr anti skimming av bank- och kreditkort

RFID Skyddskort fr anti skimming av bank- och kreditkort

Minder
Betyg p RFID Skyddskort fr anti skimming av bank- och kreditkort i gruppen PERSONLIG SKERHET / Allt inom Personlig skerhet hos Familjetrygg
119 kr / 49 kr

versikt

Artnr: RFIDPLATINUM

RFID Skyddskort för anti skimming av bank- och kreditkort, en enkel och smidig lösning för att skydda dina kort i plånboken. 

Inga batterier behövs och den har samma storlek som ett vanligt kreditkort, dock aningen tjockare (1,2 mm jämfört med ett vanligt betalkort 0,76 mm). Placeras precis som ett vanligt kort i plånboken, skyddskortet skyddar kort inom 2,5 cm på vardera sida.

I dag har de allra flesta betal- och kreditkort en kontaktlös betalningsmetod, vardagligt kallat "blipp", vilket gör att man enkelt kan hålla fram kortet framför en terminal och pengarna dras automatiskt utan att man behöver slå in en kod. Problemet är att kriminella och obehöriga enkelt kan komma över en kortläsare och därmed även komma åt dina pengar på samma sätt.

RFID skyddskortet sänder ut en motsignal och blockar kommunikationen så att ingen obehörig kan komma åt informationen.Hur vet jag att det fungerar? Du kan testa det själv!

Du kan testa vid vilken kortterminal som helst. När du gör en betalning placerar du skyddskortet över eller under ditt betalkort och håller den sedan mot terminalen. Kortläsaren kommer då antingen inte känna av ditt kort alls eller ge dig ett felmeddelande.Läs gärna mer om produkten under informationsfliken.

Produktinformation


Kontaktlösa kort har ett chip i sig med information, detta chip innehåller även en antenn som hämtar ström från en signal som skickas ut av en kortläsare. Kortläsaren och det kontaktlösa kortet kan då kommunicera på en 13,56 MHz radiovågssignal när de är i närheten.

RFID skyddskortet hämtar ström från läsaren och sänder ut en motsignal för att blockera kommunikationen.

Leverans och frakt

Lagersaldo:
0

Kundomdmen

Se fler varor