SmartWater MärkDNA DNA märkning | FAMILJETRYGG
SmartWater MärkDNA small/privat i gruppen FAMILJE- & HEMSÄKERHET / Inbrott & Stöldskydd hos Familjetrygg (1000657)
SmartWater MärkDNA small/privat
SmartWater MärkDNA small/privat
SmartWater MärkDNA small/privat

SmartWater MärkDNA small/privat

SmartWater
Betyg på SmartWater MärkDNA small/privat i gruppen FAMILJE- & HEMSÄKERHET / Inbrott & Stöldskydd hos Familjetrygg
699 kr / 589 kr

Översikt

Artnr: 1000657
SmartWater är en kriminalteknisk vätska som man penslar på sina värdeföremål.

Hur fungerar SmartWater MärkDNA?
Varje behållare innehåller en vätskeblandning med ett unikt SmartWater ID, vilket innebär att polisen kan spåra objekt till dess rätta ägare samt koppla kriminella till brott.

Spårbarheten finns i hela vätskan, ner till minsta fragment. Ägaren registrerar själv behållarens unika SmartWater ID i en internationellt sökbar databas för polismyndigheter.

SmartWater innehåller även mikropunkter med behållarens SmartWater ID som kan avläsas med mikroskop. Detta möjliggör en snabbare identifiering av objektets ägare.


Inga extra kostnader eller abonnemangsavgifter

"Osynlig" stöldskyddsmärkning, detekteras med polisens UV-lampor

SmartWater MärkDNA rekommenderas av polisen

Skyddad internationell databas enligt ISO27001

Unik vätskeblandning med mikropunkter ger dubbel spårbarhet

5 års hållfasthet i utomhusmiljö enligt testnormen PAS820:2012

SmartWater har en dokumenterad brottsförebyggande effekt i Sverige

Fler frågor och svar hos tillverkaren

Produktinformation

VAD ÄR SMARTWATER?

SmartWater är den moderna tidens ”osynliga” stöldskyddsmärkning samt rån-/inbrottsspray, även kallat "DNA-märkning" eller av Polisen MärkDNA.

Förpackningen innehåller:

1 x SmartWater vätska 6ml
1 x 12x14cm dekal
6 x 7x8cm dekal
2 x 7x7cm metallskylt
48 x 2cm dekal
1 x Registreringsformulär
1 x Instruktion med applicering

SmartWaters märkvätska innehåller oändligt antal unika kriminaltekniska-koder som kopplas till en person eller organisation i SmartWaters internationella databas. Kopplingen ger en spårbarhet åt märkta objekt vilket ökar chansen att stulna eller borttappade ägodelar kan återlämnas till dess rättmätige ägare.

De kriminaltekniska koderna kopplar dessutom kriminella till brott. Ägaren penslar eller sprayar på SmarWater MärkDNA på sina värdeföremål. Den unika blandningen tillverkas endast en gång och är därför juridiskt användbar av en åklagare vid en rättegång.


SmartWater är dokumenterat ofarligt för hälsa & miljö enligt utredningar av TeliaSonera Skanova och Trafikverket tillsammans med Kemikalieinspektionen – i flytande form, förvaring, vid applicering och efter torkning.

Egenskaperna för SmartWater är unika jämfört med andra stöldmärkningsmetoder. SmartWater har en dokumenterad hållbarhet på 5 år i utomhusmiljö enligt testnormen PAS820:2012. Både SmartWater MärkDNA och SmartWater Rån/Inbrottsspray är testad och certifierad enligt PAS820:2012, med högst resultat - 5 års hållbarhet i utomhusmiljö.


Vanliga frågor

Vad kan märkas med SmartWater?
Svar: Märkvätskan fäster på alla typer av material, däremot uppmanar vi till försiktighet och att prova på en referensyta, speciellt om antikviteter eller känsliga material skall märkas, kontakta oss vid osäkerhet. smartwater

Elektronik
Smycken
Barnvagn
Sportutrustning, ridutrustning, golfutrustning etc.
Bil, bildelar och tillbehör
Motorcykel
Moped
Cykel
Båt, båtdelar och tillbehör
Båtmotor
Övriga marina fordon och tillbehör
Övrigt, det är bara fantasin som begränsar vad som kan märkasHur många objekt kan jag märka med min SmartWater-vätska?
Svar: Det privata paketet innehåller 6ml märkvätska. Det räcker till att märka minst 50 objekt med mellan tre till fem märkpunkter per objekt (minst 400 märkpunkter)


Hur märker jag ett objekt?
Svar: Man penslar eller duttar normalt på märkningen, vi rekommenderar minst tre till fem märkpunkter per objekt. Ju större objekt som skall märkas rekommenderar vi
desto fler och större märkpunkter. Märk objekt på så många olika punkter som möjligt och i skarvar, skruvskallar, skrovligheter och i håligheter samt på ytor som ej har fysisk slitage. I rumstemperatur torkar märkningen på ca 30-60 minuter, därefter härdar den fast på objektet under nästkommande 24 timmar.


Hur registrerar jag min SmartWater-kod?
Svar: Koden registreras enklast på Internet, alternativt via det registreringsformulär som följer med ditt paket. Läs mer Smartwater Sverige registrera smartwater kodLeverans och frakt

Lagersaldo:
0
Frakt:

Kundomdömen