Bodyguard Frsvarsspray frgls 40ml | FAMILJETRYGG
Frsvarsspray Bodyguard frgls 40ml i gruppen PERSONLIG SKERHET / Allt inom Personlig skerhet hos Familjetrygg (2008)
Frsvarsspray Bodyguard frgls 40ml
Frsvarsspray Bodyguard frgls 40ml
Frsvarsspray Bodyguard frgls 40ml

Frsvarsspray Bodyguard frgls 40ml

Bodyguard
Betyg p Frsvarsspray Bodyguard frgls 40ml i gruppen PERSONLIG SKERHET / Allt inom Personlig skerhet hos Familjetrygg
197 kr
Kp 2 st eller fler fr 179 kr/st
Kp 3 st eller fler fr 169 kr/st
Kp 5 st eller fler fr 159 kr/st

versikt

Artnr: 2008

Utvecklad för situationer där rödfärg kan riskera att förstöra inredning i inomhusmiljöer som butiker, tjänstefordon som t.ex. Taxi, buss etc. Exempel på kunder är rederier, taxibolag, ordningsmän/vakter m.fl.

Vid kontakt med ögonen framkallas en övergående förblindande ögonirritation som ger dig några välbehövda minuter för att fly, skrika och slå tillbaks i enlighet med nödvärnslagen.

Sprayen förblindar och ger upphov till stark sveda i ögon och även i ansiktet där den träffar. Högkoncentrerat specialämne skapar ett fruktansvärt obehag. Slår förövaren ur spel kortvarigt så att du kan ta dig till säkerhet och förhindra överfall, rån, misshandel etc.
Bodyguard försvarsspray färglös använder samma ventil och munstycke som på Knock Out v.2. Genom en gel-liknande substans får man “tyngre droppar”, med rätt mängd gel i förhållande till munstycket ger det i sin tur maximal räckvidd, samtidigt som de tyngre dropparna blir mindre känsliga för vind. Gelningen skapar också större obehag på angriparen genom att det fäster bättre och blir mer ihärdigt.

Bruksanvisning
1. Lyft locket och sikta mot angriparens ögon
2. Tryck ner avtryckaren och töm innehållet (ca 1 sek)
3. Ta dig snabbt till säkerhet

OBS: Sprayen ska ej "testas" då det är högt tryck så att den töms mycket snabbt (ca 1 sek)!


Innehåller ej pepparextrakt (Oleoresin Capsicum) och är därför helt laglig i Sverige och Norge. Bodyguards självförsvarsspray är licensfri men får endast användas i enlighet med nödvärnslagen.


Läs gärna mer om produkten under informationsfliken.

Produktinformation


Tänk på!
Extremt brandfarlig aerosol. Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme/gnistor/öppen låga/ heta ytor. Rökning förbjuden. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skydda burken från solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50°C


Att försvara sig med hjälp av Bodyguard försvarsspray färglös
Att försvara sig mot angripare med hjälp av Bodyguard självförsvarsspray är tillåtet i Sverige och Norge, vid användning enligt nödvärnslagen. Bodyguards sprayer är licensfria och godkända av Polisen.

Som ägare av Bodyguard självförsvarsspray kan Du känna Dig tryggare vid promenader, joggingturer, resor etc. Sprayen kan också fungera avskräckande. Bodyguard är liten och behändig att bära med sig samt enkel att använda. Effeken ökar ju mer spray som kommer i kontakt med förövarens ögon.

Observera att Bodyguards självförsvarsspray inte nödvändigtvis är laglig i andra länder. Ska du resa utomlands och vill ta med dig sprayen bör du undersöka om det är lagligt först. Du kan inte ta med en självförsvarsspray i ditt handbagage, på flygresan.
Garanti: Bodyguards utbytesgaranti vid verfall, skicka in polisanmlan
Mtt: Hjd 93mm bredd 34mm
Storlek: 45 ml.
Varumrke: Bodyguard
Vikt: 56 g
Frg: Frgls vttska

Leverans och frakt

Lagersaldo:
0
Frakt:

Kundomdmen

Se fler varor

Frsvarsspray Bodyguard Knock Out V.2
Förblindande försvarsspray med färg, gel, specialämne och optim...
219 kr