Munskydd i tyg, reducerar virus med 99% p 2 tim, teranvndnin
Munskydd i tyg, antiviral, antimikrobiell, ViralOff, barnstorlek frn ca 8 r i gruppen Smittskydd / Munskydd & Ansiktsmasker i tyg hos Familjetrygg (EB50-16-00)
Munskydd i tyg, antiviral, antimikrobiell, ViralOff, barnstorlek frn ca 8 r
Munskydd i tyg, antiviral, antimikrobiell, ViralOff, barnstorlek frn ca 8 r

Munskydd i tyg, antiviral, antimikrobiell, ViralOff, barnstorlek frn ca 8 r

Betyg p Munskydd i tyg, antiviral, antimikrobiell, ViralOff, barnstorlek frn ca 8 r i gruppen Smittskydd / Munskydd & Ansiktsmasker i tyg hos Familjetrygg
198 kr / 109 kr
Vrt lgsta pris 1-30 dagar innan prissnkning: 198 kr
 
Lgg i kundvagnen

versikt

Artnr: EB50-16-00

Barnstorlek från ca 8 år. 

Återanvändningsbart ansiktsskydd med ViralOff® teknik som reducerar virus (ex. SARS / Corona) och bakterier med 99% på 2 timmar i maskens material (testad enligt ISO 18184:2019 standard).

Detta gör att du kan växla mellan t.ex. 2-3 masker och när den använda masken har vilat i 2 timmar så har viruset i masken reducerats med 99% och du kan använda den igen.

Storleksguide finns här. Observera! Då denna mask är en hygienprodukt kan vi inte ta emot returer på öppnade förpackningar av denna produkt. Vuxenstorlek på produkten hittar du här.Med hjälp av ViralOffs antivirala och antibakteriella egenskaper kan du använda munskyddet kontinuerligt utan att behöva tvätta det, vilket även är bra för miljön. 

Utvecklad i Tyskland med svensk teknik och producerad i EU med minimal resursanvändning och enligt strikta miljöbestämmelser.
 
Masken är behandlad med den aktiva ingrediensen ViralOff® biocid som produceras av svenska Polygiene. Denna aktiva ingrediens reducerar 99% av alla virus och bakterier efter 2 timmar. Observera att detta inte betyder att munskyddet inte tillåter virus och bakterier att passera igenom, utan det den gör är att den reducerar bakterier och virus som sitter på själva masken. (Letar man efter en produkt som filtrerar bort virus bör man välja våra andningsskydd med FFP3-klass, ex. Zekler eller Moldex Smart). ViralOff® är en behandling som impregneras i textilier för att skydda den behandlade artikeln i sig och är inte avsedda att bota eller förebygga sjukdomar.

Masken har antibakteriell effekt och skydd mot svettlukt, 99,7% av luktframkallande bakterier reduceras, masken funkar därför även mycket bra vid träning.


 
Vad är ViralOff® gjort av?
Den aktiva ingrediensen är en biocid och den består av en reaktionsmassa av titandioxid och silverklorid, produkten är alltså inte gjord på nanosilver.

Kan ViralOff® användas vid huden?
Ja, då det inte påverkar huden eftersom att det inte stör hudens naturliga bakterieflora. Munskyddet är dermatologiskt testat samt är Bluesign® och Oeko-tex® certifierad.

Tvättråd
Med hjälp av de antivirala och antibakteriella egenskaperna kan du använda munskyddet kontinuerligt utan att behöva tvätta den. Tillverkaren rekommenderar 2-3 masker för personligt bruk. På så vis kan du använda munskydden alternerande och låta ViralOff®-tekniken verka fulllt ut.

För att bibehålla funktionen bör maskerna tvättas så lite som möjligt. Masken kan sköljas med kallt vatten, låt den då sedan torka liggandes.
 
Storleksguide finns här. Observera! Då denna mask är en hygienprodukt kan vi inte ta emot returer på öppnade förpackningar av denna produkt.

Vuxenstorlek på produkten hittar du här.
 
Läs även gärna pressmeddelandet från Dagens Industri (7 september 2020) om ViralOff® tekniken här:
https://www.di.se/pressreleaser/2020/09/07/polygiene-ab-polygiene-viraloff-klarar-testet-mot-sars-cov-2/

Disclaimer:
Dessa munskydd är fashionabla masker som är lämpliga för daglig användning och är inte andningsskydd. De är alltså inte medicinskt certifierade, har inget CE-märke och uppfyller inte någon FFP-standard. ViralOff® är en behandling som impregneras i textilier för att skydda den behandlade artikeln i sig och är inte avsedda att bota eller förebygga sjukdomar.

Skötselanvisningar: För bästa prestanda och hållbarhet, tvätta mindre och bara vid behov.
* Biocidbehandling: Silverklorid

Mer information om produkten finns under informationsfliken.

Produktinformation

Yttertyg: 95% bomull, 5% lycra
Foder: 90% polyester, 10% lycra

Du kan bära masken överallt och även under sport. ViralOff®-tekniken garanterar långvarig fräschhet och hygien. Svettlukt orsakad av bakterier står ingen chans! Det finns inte heller behov av tvättning (och kokning av virus), du kan använda din antivirala och antibakteriella ansiktsmask om och om igen utan bekymmer.

Läs gärna mer om ISO-testet här (Engelska)

FAQ kring ViralOff® tekniken

Polygiene startade redan under kampen mot SARS år 2004. Tack vare deras bakgrund kunde de gå igenom nödvändiga tekniker, färdigheter, metoder och processer som behövdes för att förbereda lanseringen av varumärket Polygiene ViralOff® - textilbehandlingsteknik och därmed även ha den första kommersiella textilbehandlingen i världen som minskar SARS-CoV-2-viruset med över 99% under två timmar.

Hjälper det mot alla virus?
De har testat den aktiva ingrediensen mot influensa A, Fågelinfluensan, Norovirus och Corona (SARS) genom åren, och i alla fallen har de uppnått 99% reduktionsnivåer. ISO18184: 2019 är ett standardtest för bestämning av den antivirala aktiviteten hos textilprodukter under en två timmars tidsperiod, där det måste minska viruset med 99% för att passera. Detta test använder virus av influensa A-stammen, men de kan använda fler och andra virusstammar när de blir tillgängliga.

Hur fungerar det?
ViralOff® stoppar viral aktivitet genom interaktion med viktiga proteiner. Det visar en reduktion på 99% av många olika virus på ett behandlat material inom 2 timmar. Det visas genom test ISO18184: 2019 på två olika influensa A-stammar, ATCC VR-1679 (H3N2) och ATCC VR-1469 (H1N1).


Leverans och frakt

Lagersaldo:
69
Leveranstid:

Kundomdmen

Se fler varor

Munskydd sport, antiviral, antimikrobiell, ViralOff - Lila

Återanvändningsbar ansiktsmask med ViralOff® teknik som reducerar virus (ex. SARS...
109 kr 198 kr
Munskydd sport, antiviral, antimikrobiell, ViralOff - Svart

Återanvändningsbar ansiktsmask med ViralOff® teknik som reducerar virus (ex. SARS...
198 kr
Loop scarf av Tencel och merinoull, antiviral, antimikrobiell, ViralOff - Ljusrosa

Skön återanvändningsbar loop scarf tube med ViralOff® teknik som reducerar v...
199 kr 298 kr
Kp!
Info
Munskydd sport, antiviral, antimikrobiell, ViralOff - Ljusgr

Återanvändningsbar ansiktsmask med ViralOff® teknik som reducerar virus (ex. SARS...
109 kr 198 kr