Kp boken Prepping. Att hoppas p det bsta, men frbereda sig p det vrsta | Familjetrygg.se
Bok Prepping. Att hoppas p det bsta, men frbereda sig p det vrsta
Bok Prepping. Att hoppas p det bsta, men frbereda sig p det vrsta

Bok, Prepping att hoppas p det bsta, men frbereda sig p det vrsta

Norstedts
Betyg p Bok, Prepping att hoppas p det bsta, men frbereda sig p det vrsta i gruppen KRISBEREDSKAP / Allt inom Krisberedskap hos Familjetrygg
249 kr

versikt

Artnr: FT9789113077109

Prepping
Att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta

En bok en guide och en vän i prepping världen, boken Prepping.

Här är en bok för dig som vill veta mer om krisberedskap och prepping. Denna bok tar upp många olika personers syn på krisberedskap och prepping, kanske du hittar någon att identifiera dig med och få en massa tipps som passar jus din krisberedskapssituation.

Hur länge skulle du klara dig om det blev ett långvarigt strömavbrott? Om vattnet försvann och våra bensinkort eller betalkort slutade fungera? Det finns en grupp människor som övar sig i att vara förberedda på just det: prepparna.

Samtidigt som myndigheterna uppmanar medborgarna att vi måste klara oss själva i minst 72 timmar står många av oss handfallna när elen går eller vattnet tar slut.

En preppare har bunkrat färskvatten och konserver. De riktigt seriösa lämnar staden och flyttar ut på landet till ett hus med egen brunn och större möjligheter att ta sig igenom civilisatoriska sammanbrott.

I boken får vi möta ett antal svenska preppare som delar med sig av hur de går till väga för att vara förberedda vid alla typer av katastrofer. Det är kvinnan som jobbar på UD, ensamstående mamman som preppar med barnen, pensionären som blir alltmer självförsörjande på sin odling och paret som lagrat 400 liter vatten i sin lägenhet.

Men boken är också en praktisk handbok med en mängd värdefulla tips på hur man överlever, håller värmen, lagrar vatten eller klarar sig mentalt i en kris.
 

Produktinformation

Här är en bok för dig som vill veta mer om krisberedskap och prepping. Denna bok tar upp många olika personers syn på krisberedskap och prepping, kanske du hittar någon att identifiera dig med och få en massa tipps som passar just din krisberedskapssituation.

Leverans och frakt

Lagersaldo:
0

Kundomdmen